Езотеричний фестиваль: Здоровий спосіб життя - просто неба

06.10.15, 12:00

Минулого тижня у Кіровограді відбувся езотеричний фестиваль «КОЛОВРАТ-2015». Організатори СтейкХауз «ComeiN» та Дощанська Олена, за сприяння обласного управління відділу молоді та спорту Кіровоградської ОДА, зібрали на відкритому та затишному майданчику біля кафе (вул..Ак.Корольова,2) цікавих та неординарних людей, які не лише розповідали про здоровий спосіб життя, а й проводили майстер-класи та тренінги просто неба.

Відкривали фестиваль гості з Лозоватки – Бажена та Арджуна Валлабха, які вчили стародавній техніці ладування та хороводним трансформуванням, що виявилось дуже чудовими та веселими масовими іграми та хороводами, які водили ще наші пра-пра…прабабусі та дідусі з епохи трипілля. Радісно, що в наш час є такі люди, які передають важливі практики з гармонізації зі стихіями та батьківським родом крізь покоління.

Цікавинкою фестивалю виявились майстер-класи з креольського та тібетського масажів від Інни Гордової, яка не лише показувала, а й дала змогу 12 гостям не тільки відчути на собі, а й спробувати самотужки опанувати деякі з технік креольського масажу бамбуковими паличками, та насолоджуватися чудодійним співом різноманітних чаш на заході сонця, який зціляючи пронизував до глибини душі.

Пізнавальною розповіддю про енергетичні зони нашого міста та про "Цілющі практики Свєтовида, повне омолодження організму" поділився Олег Микитенко - екстрасенс міжнародної категорії, учасник першої української «Битви екстрасенсів». Дуже ефектним виявився виступ тренерів Йога-студії "САТТВА" - Олени Чернишової та Олександра Ксьонза, які вразили неабияким володінням власного тіла, силовими асанами та красою гнучкості тіла.

Yoga-teacher - Сергій Ларшин розповідав про важливість здорового харчування, а саме вегетаріанства. В продовження цієї теми стало дуже смачне пригощання усіх кабаковою кашею з королівськими родзинками та яблуками від шеф-кухарів СтейкХаузу «ComeiN», та частування корисних чаїв від «Індіямаркету». Найочікуванішою виявилась дегустація сирів власного виробництва від професійного сировара – Тетяни Тимофєєвої, яка дуже захопливо розповідала про те, як цікаво та складно робити такі сири як пармезан, філадельфія, маскарпоне та багато інших.

А гості не могли відійти від смачненьких сирів доки не з’їли все до останнього шматочка. Перевірити свої фізичні можливості мали змогу гості на тренінгу майстра Цигун Тай-чі Олександра Крючкова «Даоський комплекс "Повертання до молодості"». Світлана Сичова вчила всіх охочих плетінню мандал, Ольга Самсонова розмальовувала бажаючих прикрасити себе різноманітними малюнками хною, а майстри Центру перукарів Кіровоградщини робили цікаві зачіски з етно-плетінням.

Для дітей на майданчику працювала творча майстерня від центру розвитку людини та сімʼї «Сонячний зайчик», а майстер з техніки ебру - малюнку на воді, - Ірина Вовк дивувала всіх створенням унікальних робіт, цікавих не лише дітям, а й дорослим. Цікавою бесідою «Життя у відображеннях» про красу і не тільки поділилася психолог Тетяна Орлова, а разом з психологом Юлією Загурською провела тренінг по роботі з метафоричними асоціативними картами. Захопливу метафоричну, трансформаційну психологічну гру представила психолог Наталія Єршова – «Колесо життя». Показ-розповідь про обереги дома та словʼянський фен-шуй провела спеціаліст з фен-шую Вікторія Бодор. Своїми цікавими виробами хенд-мейд потішили місцеві майстрині, яки виставили до продажу – біжутерію, обереги, кукли-мотанки, штучні квіти, вироби з бісеру та ще багато чого.

Також відбувалася виставка-продаж від книжкового маркету «Букі» та ТМ «Скіфська етніка». Наостанок відбувся майстер-класс для жінок і танок від клубу східного танцю "Гармонія",який провела незрівнянна та запальна Майя. А Індраніла Крішна дас казково розповів про метафізику звуку та виконав "Неповторну Рагу" на справжнісінькому індійському сітарі. Цікаве оформлення у вигляді різноманітних ловців снів зробила дизайнер-декоратор Ірина Левицька. Завдяки партнерам – генеральному медіа-партнеру «Центр-медіа Кіровоград»; рекламній агенції «РІО» та «РІК»; сайту «Тусовка.кр.юа» та «Весь Кіровоград» стало можливим інформування містян про цей захід, за що організатори дуже їм вдячні. Організатори дякують за висвітлення фесту редакції «Ранкової кави» та фотографу Андрію Дощанському!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!