Першокласники вчились обирати органічні продукти

07.10.15, 14:00

Світом крокує Зелений тиждень (Green Action Week). Днями він завітав у кіровоградську школу №4 до учнів 1-го «А» класу. Адже навички відповідального ставлення до свого здоров’я та довкілля починають формуватися у зовсім юному віці.

Координатор Зеленого тижня в Кіровограді – Анастасія Бабаєва, у легкій доступній формі розповіла молодшим школярам про те, що таке органічні продукти, яку загрозу для здоовя становлять продукти не органічні і чому зовні більш привабливому і блискучому яблучку не завжди слід віддавати перевагу.
Також дітки переглянули анімований ролик про органічне харчування і вирощування органічних продуктів, а потім відповідали на запитання про побачене і за це отримували невеличкі призи – яскраві наклейки і магніти. Пол Бронсон, волонтер Корпусу Миру США, який працює в Кіровограді в ГО «Флора», коротко звернувся до дітей з закликом обирати корисні для здоров’я овочі та фрукти. А на завершення активісти КМО ВЕГО «Мама-86», які проводили для першокласників цей захід роздали їм кольорові буклети з порадами для мам, щодо органічного харчування для дітей, повідомляє прес-служба КМО ВЕГО «МАМА-86» (контакти: 32-26-59 lenkagorobets@gmail.com )




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!