Жінки поважного віку намалювали кожен свій натюрморт

16.10.15, 14:00

Днями у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з малювання натюрморту «Осінній натюрморт».

Відвідувачі майстер-класу поглибили свої знання з натюрморту, його історії та способів виконання. На минулому занятті «Ранковий натюрморт» вони навчилися основам композиції та побудови натюрморту.

За допомогою роботи «Осінній натюрморт» жінки поглибили свої знання з теми та розвинули уміння аналізувати форму, розвинули творчі здібності та відчуття кольору.

Окрім постійних учасників, слухачів Вищої народної школи Кіровоградського інституту розвитку людини «Україна», на захід вже вдруге завітали шанувальниці станкового мистецтва, що малювали натюрморт минулого разу.

Учасниці майстер-класу спочатку, за допомогою олівця визначилися з композицією майбутньої картини, потім поступово деталізували зображення та, врешті, вдихнули життя в свою роботу за допомогою кольору. Результатом заходу стала чудова колористична картина, що відобразила настрій та почуття художників.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!