В опитування щодо перейменування Кіровограда включено сім назв

24.10.15, 10:00

У Кіровоградській міській раді відбулася зустріч секретаря міської ради Івана Марковського з лідерами політичних партій та громадських організацій Кіровограда. Учасники зустрічі обговорили питання проведення 25 жовтня загальноміського опитування щодо перейменування Кіровограда в рамках процесів декомунізації.

За інформацією заступника міського голови Сергія Колодяжного, опитування будуть проводитися за межами виборчих дільниць, у період із 8.00 до 17.00. Можливість віддати свій голос за один із семи варіантів майбутньої назви обласного центру можна буде за наявності паспорта, який засвідчить реєстрацію місця проживання саме на території обраної дільниці для голосування
Благомир,
Ексампей,
Єлисаветград,
Козачин,
Златопіль,
Кропивницький
Інгульськ

- Міська влада здійснює виключно соціологічне опитування, результати якого будуть передані на розгляд Верховної Ради України, - акцентував увагу Сергій Колодяжний. – Саме Верховна Рада прийматиме остаточне рішення про нову назву Кіровограда. За інформацією заступника міського голови, комісії з проведення опитування вже фактично сформовані. Сергій Колодяжний також прогнозує, що на проведення опитування буде використано значно менша за 600 тисяч гривень, передбачених у міському бюджеті, сума. За попередніми оцінками, видатки складуть близько 350 тисяч гривень.

Підведення підсумків опитування відбудеться у 426 кімнаті приміщення Кіровоградської міської ради. Офіційне оголошення результатів планується на 21.00. Іван Марковський запросив лідерів громадських організацій та політичних партій активно долучитися до організації і проведення опитування на усіх його етапах. Широкий громадський контроль, переконаний секретар міської ради, забезпечить об’єктивний результат соціологічного дослідження.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!