Вибори у цифрах

25.10.15, 16:34

Третя інформаційна сесія медіа-марафону в рамках проекту "Молодь обирає" відбулась у Кіровоградському прес-клубі. У якості спікерів на неї були запрошені представники громадських організацій та рухів, які спостерігають за виборами.

На жаль, чини Закон про місцеві вибори не зобов'язує дільничні комісії оприлюднювати дані про явку виборців протягом дня голосування. Проте дані по явці виборців оприлюднюють рухи та організації, яки спостерігають за виборами.

За даними громадянської мережі "ОПОРА" , що їх повідомив активіст мережі Євген Патруль, явка на 12 годину по центральним областям Украхни становить близько 20%, при тому, що в цілому по Україні вже проголосувало близько 18,5%

Дані по явці кіровоградських виборців оприлюднила Любов Лук'янцева (рух "Чесно"). На 12 годину явка по Кіровському району міста становить 21,3%, а по Ленінському - дещо менше - 19.22%

Наступна інформаційна сесій відбудеться о 18.00. На неї у якості спікерів запрошуються кандидати на посаду міського голови.

Інформаційний медіа-марафон проходить в рамках проекту "Молодь обирає", який здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!