Ярмарок майстрів

28.11.15, 13:00

Днями у Кіровоградському обласному художньому музеї люди мистецтва зібрались, щоб нагадати про порозуміння і познайомити із творчістю Кіровоградщини всіх охочих.

На Ярмарок майстрів міг завітати кожний: двері музею цього дня були відкриті для всіх: відвідувачі, серед яких були і кіровоградці і вимушені переселенці долучались до творчості, яку дарували художники.

Низка цікавих майстер-класів була розрахована на різні смаки, адже гостей цього дня до музею завітало чимало. Можна було спробувати себе у малюванні: Анатолій Кімнатний знайомив із загадковим миром монотипії - мистецтвом знаходити образи у різнобарвних плямах відтіску. Богдан Мороз навчав стилізації - мистецтву надати свій образ і особливості певному зображенню.

Знані керамісти, Неля і Микола Фірсови, чия виставка, до речі експонується в музеї, ділились секретами ліплення, а талановита Ольга Коломієць проводила майстер-клас з витинанки. До речі, пані Ольга святкувала свій День народження і запрошувала всіх долучитися до свята.

Цікавенні образи створювали волонтерки Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг. Дівчата знаються на фейс-арті, нейл-арті і перукарському мистецтві та всім допомагали створити цікавий образ.

Захід був організований в рамках проекту "Культурний центр: інтеграція ВПО у соціальне життя Кіровоградщини", який реалізує НРГО "Турбота" за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!