Незабутній “Урок казки” для “Росинки”

15.12.15, 10:00

Вихованці народного художнього колективу хореографічного ансамблю “Росинка” (художній керівник – Г. Чайковська) Кіровоградського обласного ЦДЮТ знову стали переможцями Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості “Урок казки”, який проходив з травня по листопад 2015 року.

Колектив був запрошений 10 грудня 2015 року до міста Києва для участі у Гала-концерті, який проходив у рамках дитячого проекту “Свято дитячих мрій” у Центральному будинку офіцерів. Тема фестивалю – “З вірою у серці” – пропагувала любов до Батьківщини. Вихованці Кіровоградського обласного ЦДЮТ продемонстрували свої вміння та здібності у номінації хореографія “Казковий реверанс”. “Росинку” представляли діти молодшої та середньої груп колективу з трьома яскравими концертними номерами, які оцінювало кваліфіковане компетентне журі.

Вони особливо відмітили колорит музичного і танцювального матеріалу, оригінальність постановки номерів, високий рівень виконавської майстерності, також естетику костюмів і реквізиту. Отже, росинківці, окрім грамоти та кубка переможців отримали також окремі подарунки на кожного вихованця ансамблю. І звичайно ж купу позитивних емоцій, адже на одній сцені з учасниками фестивалю виступали також відомі артисти української естради. Незабутніми для дітей були не лише участь у заключному гала-концерті, а й знайомство з пейзажами та історичними пам’ятками столиці своєї Батьківщини. Дітям надовго запам’ятаються екскурсії Хрещатиком та Державним музеєм іграшки, а також прогулянки Маріїнським парком – одним із найстаріших парків столиці України.
Ликова Я.В., методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!