Кіровоградські банкіри приміряли на себе роль Святого Миколая

22.12.15, 18:00

Хто з нас не вірив у чудеса? Лише той, хто не був дитиною. Напевно кожен писав листи, ховав їх у татові чи мамині чоботи, аби святий Миколай чи Дід Мороз виконав найзаповітнішу мрію. Змінюються часи, змінюются і дитячі мрії. Сьогодні наша малеча замовляє планшети, смартфони, комп’ютерні ігри чи інші недешеві іграшки. А чи знаєте ви, про що мріють дітки, які не мають батьків, або вони позбавлені батьківських прав?

Невигадливі листи-бажання діток із Піщанобрідської школи-інтернату вже вкотре читають співробітники Кіровоградської філії ПриватБанку, які власним коштом виконують мрії кожної дитини. Вже не один рік кіровоградські приватбанківці випробовують роль Святого Миколая, даруючи вихованцям Піщанобрідської школи-інтернату віру у добро, людяність та справедливість.
Справжнісінький Святий Миколай з величезною торбою подарунків, призів, солодощів та неймовірно веселих конкурсів завітав до малечі і в цьому році. “Наші діти чекають на Святого Миколая із ПриватБанку з нетерпінням, - розповідає Олена Козак, заступник директора з навчальної роботи Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст Добровеличківського району Кіровоградської області.
- Кожен школярик молодших класів, адже саме найменші ще вірять у чудеса та всемогутність Святого, пишуть листи з побажаннями. Це так зворушливо та душевно. Ви б бачили обличчя, очі цих малих писак. Виводять кожну літеру, намагаються писати грамотно та без помилок. Ми збраємо усі листи з побажаннями та передаємо банкірам. Звичайно, діти впевнені, що саме Святий Миколай виконає їх мрії. Ці дітки у своєму життті пережили стільки, що й довгого дорослого життя не вистачить. Вони скупі на емоції і не уміють так виразно виражати свою радість, як здорові дітки. Але їх ухтишки - для нас найбільше задоволення. Ви зробили їх щасливими. Подарували не просто дарунки, а віру в те, що мрії збуваються”. “Жоден лист Святому Миколаю не залишається невиконаним, адже мрії мають здійснюватися! - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку.

Не уявляєте, як приємно, хоч на мить, приміряти на себе роль доброго виконавця бажань. Кожен з учасників акції, відповідно до описаного чи навіть намальованого побажання, придбав омріяний подарунок, додавши за власним покликом душі ще приємні сюрпризи - іграшки, солодощі та фрукти.
-
Нам надзвичайно приємно, що до нашої благодійної справи долучаються і наші клієнти. Цього року ми привезли діткам 130 комплектів постільної білизни, які придбали наші партнери із ТОВ “УКРТРАНСНАФТА ГРУП”. За що їх керівнику - Євгену Васильовичу Василенку, велика вдячність від нас і від дітей, - розповідає Ростислав Масло.

Дітки влаштували гостям приємний сюрприз: пісні, танці, вірші у власному виконанні та у костюмах, до речі, пошитих, вишитих та оздоблених власноруч, викликали бурю справжніїх емоцій. Фотознімки концертної програми та персонального вручення подарунків банкіри обов”язково демонструють кожному співробітнику банку, який прийняв участь у такій благородній акції та поділився частинкою своєї душі з тими, хто найбільше цього потребує!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!