Янголятко: Фестиваль для дітей з обмеженими можливостями

25.12.15, 10:00

У рамках новорічних святкових днів відбувся другий благодійний фестиваль для дітей з обмеженими можливостями під назвою "Янголятко". Співорганізаторами фестивалю стали відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради та обласна організація інвалідів «Народна академія творчості».

Цього року благодійний фестиваль проходив у ресторані «Вікторія», де на дітей чекали солодкий стіл та цікава урочиста програма. Вокальні номери від гуртка Олексія Козачинського змінювали хореографічні виступи студії танцю «Аеліта».
А ще ж неперевершена хоризма Олексія Козачинського підняла настрій учасникам фестивалю, коли останні включилися у дотепні та цікаві рухливі ігри. У концертній програмі взяли участь і представники інвалідної організації «Народна академія творчості».

Зворушливим для учасників стало привітання міського голови Кіровограда Андрія Павловича Райковича та його подарункова солодка різдвяна зірка. Голова обласної організації інвалідів «Народна академія творчості» Ельміра Небесна запевнила малечу та їх батьків, що свята лише починається і попереду ще дуже багато цікавих святкових днів.
&ft14 Для цього потрібно лише одне – бути активним учасником заходів. З вітальними словами до присутніх звернувся і голова молодіжної організації Української православної церкви Діонісій Буренко. Та напевно, свято не змогло відбутися якби не щира допомога людей з відкритими серцями.
Тож висловлюємо подяку благодійному фонду Ярослава Бублика та волонтеру МБФ «Подих життя» Селецькій Наталці. Бажаємо, щоб у кожні кіровоградську родинну обов’язково завітав добрий янгол з найкращими побажаннями миру, терпіння, здоров’я.

автор - Ольга Ніколаєвська



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!