Різдвяні янголи - із паперу

06.01.16, 14:00

Напередодні Різдва у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Новорічної творчої майстерні» був проведений майстер-клас з витинанки «Різдвяні янголи».

В передчутті Різдва галерея Петра Оссовського наповнилася домашнім теплом та затишком, особливо приємними справжнього зимового ранку, коли на дворі сонячна та морозна погода, а у вікні неначе пушинки падає сніг, що яскраво блищить у променях сонця. Саме в такій приємній атмосфері та чудовому, мрійливому настрої і проходив наш майстер-клас з витинанки «Різдвяні янголи». Захід був приурочений до свята, що от-от настане, і яке послугувало додатковим стимулом створити чудову роботу, що могла б стати гарним подарунком для близьких та родичів.
На майстер-класі відвідувачі виготовляли янголів, що трималися за ручки і були уособленням єдності та любові. Під час заняття починаючі майстрині обговорювали свої роботи та допомагали одна одній, створювали свої власні авторські твори у техніці ажурної витинанки, не відступаючи при цьому від канонів. Вони самостійно підбирали кольори для передачі бажаного образу, створюючи тим самим закінчену композицію.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!