Кіровоградцям влаштували «Вільні обійми»

01.02.16, 10:00

На центральній площі обласного центру близько двох десятків людей влаштували акцію «Вільні обійми». Вони підходили до перехожих з табличками «Обійму задарма», «Візьми обійми» та « FreeHugs» і пропонували обійнятися. За годину активісти встигли подарувати радість та позитив більше сотні людям.

Організатори акції – активісти Кіровоградської обласної молодіжної організації «Фундація регіональних ініціатив». Учасники акції кажуть, що в такі похмурі та холодні дні людям потрібне тепло.

– Ми фанати обіймів. Зробили таблички і прийшли з дітьми розважитися. Таких емоцій нам зараз усім не вистачає, – каже учасниця акції Наталя.

Організатори говорять, що планували провести акцію на «Сніжній битві», а оскільки вона відмінилася через несприятливі погодні умови, вирішили переміститися на центральну площу.

– Люди реагують по-різному. Така пропозиція викликала у людей щирий подив: хтось посміхався і обходив, хтось біг назустріч в обійми, але більшість людей раділи і від обіймів не відмовлялися. Заходили і в кав’ярні, де люди ховалися від холоду. Взагалі, думаю, такі акції варто проводити, адже всюди багато негативу, тому це відволікає людей і підіймає їм настрій, – розповів координатор акції, голова обласного осередку «Фундації регіональних ініціатив» Дмитро Бабак.

Детальніша інформація: 066-616-51-28 (Дмитро Бабак).




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!