Романтичні малюночки

06.02.16, 10:00

Днями у відділі Кіровоградського обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках «Творчої майстерні» було проведено майстер-клас з декоративного живопису «Романтичні малюночки».

У передчутті свята, що наближається – Дня Закоханих (відзначається 14 лютого), натхненні легким дощиком, що йшов на дворі, відвідувачі майстер-класу «Романтичні малюночки» в чудовому настрої розпочали роботу. Під час навчання учасниці майстер-класу малювали образи, що надихають на романтичні роздуми, та створювали силуетну композицію в техніці аплікація.

Майстер-клас проходив у два етапи: перший – пошук композиції та образу, що мав би передавати ідею твору, другий – деталізація та створення аплікації. Твори, виконані відвідувачами, вийшли промовистими і живими, вони розкрили тему заходу і передали гарний настрій та почуття учасниць майстер-класу.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу Кіровоградського обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!