​Поєднані коханням

13.02.16, 10:47

10 лютого в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбувся неординарний захід. Два проекти – «Тверезі посиденьки» та бібліопроект «Креативна середа» поєднала тема кохання.

Організатори заходу - громадська організація «Пробудження Україна» та Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва.

Захід мав свій, оригінальний формат – романтично-іронічне шоу, під час якого відбувалось неформальне спілкування гостей та учасників заходу.

Гості заходу жартували на тему святкування дня закоханих, та розповідали про традиційне свято кохання українців - Івана Купала, яке святкується в ніч на 22 червня. Послухали чудових бардів Машу Моренко та Андрія Гардашнікова. Власні вірші зачитали молоді кіровоградські поетеси Наталья Нічишина та Марина Єрмолаєва, а жартами забезпечив стендапер Сергій Ільїн.

Спеціальним гостем свята став бронзовий призер чемпіонату світу з бойового САМБО Роман Майніч. Спілкуючись з гостями заходу Роман розповідав про особливості даного виду боротьби, про цікаві випадки пов’язані зі спортом та про власне ставлення до кохання.

Протягом усього заходу проходили цікаві та веселі конкурси тож усі присутні мали змогу отримати не лише веселі та позитивні емоції але й цікаві призи.

Вже традиційно в рамках «Тверезих посиденьок» відбувається збір благодійної допомоги. Цього разу організатори мали на меті допомогти зібрати кошти на лікування маленького Володимира Мартинюка. Протягом вечора вдалося зібрати 315 гривень, які одразу було передано мамі Вовчика - Юлії.

По завершенню заходи організатори пригостили учасників ароматним чаєм та смачним печивом.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!