​Свято справжніх почуттів

14.02.16, 12:00

11 лютого в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбулось шоу реальних почуттів «Lovestory», під час якого учасники обмінювались симпатіями та намагалися знайти свою ідеальну половинку.

Учасниками конкурсної програми стали хлопці з Кіровоградського будівельного коледжу та дівчата з Медичного коледжу ім.Є.Мухіна.

Організатори підготували насичену та цікаву конкурсну програму в рамках якої учасники презентували себе, відповідали на запитання ведучих та готували сюрпризи та запитання один одному. Дівчата вразили хлопців своїми вокальними та хореографічними талантами. Хлопці ж підготували для дівчат надзвичайні подарунки – квіти з цукерок та печиво у формі серця випечене власноруч за сімейним рецептом. Це справило сильне враження на дівчат. А під час соло на саксофоні від гостя свята – саксофоніста Дениса Чернецького хлопці не втримались і запросили чарівних дівчат на романтичний танець.

Емоції, почуття та симпатії вирували між учасниками, тож як наслідок співпало три пари учасників – Ростислав Кава та Вікторія Потієнко, Олександр Ласінський та Вікторія Оруд, Євген Зубов та Вікторія Тканова. Для визначення найромантичнішої пари було проведено додатковий конкурс. Пари учасників, тримаючись руки, мали скласти вільними руками розбите серце. Найпершою впоралась із завданням пара Ростислав Кава та Вікторія Потієнко і саме вони отримали звання переможців та головний приз – Романтичну вечерю в новому барі Кекс. Тож ми сподіваємось що молоді люди продовжать своє знайомство смакуючи ексклюзивну каву та неймовірні десерти в барі Кекс.

Цього вечора на усіх учасників чекали подарунки. Флаєр на відвідання розважального клубу Вельвет отримала пара Олександра Ласінського та Вікторії Оруд. А Євген Зубов та Вікторія Тканова продовжать романтичне знайомство на ковзанці Слайз. Також усі учасники отримали чудові призи від Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Надзвичайним сюрпризом для усіх учасників та гостей свята стали подарунки від кафе-кондитерської «Счастье». За перебігом конкурсної програми спостерігали представники закладу, тож наприкінці вони нагородили багатьох учасників чудовими сертифікатами на відвідання «Счастья». А один зі «смачних» сертифікатів було розіграно й серед вболівальників. Для цього глядачі мали вигадати своє визначення «Що таке щастя».

Протягом усієї програми над створенням романтичної атмосфери працювали учасниці школи східних танців «Шакті» та найромантичніший саксофоніст Кіровограда – Денис Чернецький.

Свято вдалося на славу і ми подіваємось, що 14 лютого наші учасники продовжать своє романтичне знайомство і можливо розпочнуть свою історію справжніх почуттів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!