Сонячний Зайчик - у Знам'янці

23.02.16, 12:00

Минулої п'ятниці у місті Знам'янка відбулося перше заняття школи раннього розвитку "Сонячний Зайчик", яка діє у місті Кіровоград. Як розповіла сайту "Тусовка" керівник школи Ірина Новакова, авторські комплексні розвиваючі заняття в школі раннього розвитку «Сонячний зайчик» - це гра для дітей, а для батьків - навчальна програма, де вони здобувають знання і досвід, які повинні використовувати в повсякденному спілкуванні зі своєю дитиною.

Така робота сприяє тому, що батьки «ростуть» разом зі своєю дитиною і навчаються, як створювати розвиваюче середовище в будинку і позитивно, доброзичливо, на принципах прийняття, і з радістю проводити час зі своїм малюком. Нараз продовжується набір у групи батьків з дітками, що працюватимуть у м. Знам'янкана постійній основі поки що раз на тиждень.
Наступна зустріч - 25 лютого.
Програма:

9:45-10:45 батьки з дітками 1-2 роки

11:00-12:00 батьки з дітками 3-5 років

Центр розвитку людини та сім‘ї «Сонячний Зайчик» запрошує вихователей, педагогів, психологів та активних батьків на спецкурс «педагог школи раннього розвитку для навчання та роботи у філіалі «Сонячний Зайчик» у м. Знам'янка. Довідки за тел.: 050-199-80-89, 067-170-40-64



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!