У Кіровограді змагались юні знавці

23.02.16, 16:00

У неділю, 21 лютого 2016 року, у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся 3 етап Шкільного Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор.

Cуддівство забезпечила бригада: редактор-інтегратор турніру зі "Що? Де? Коли?" – Тарасенко Олександр, редактори - Ципов'яз Лариса, Гергардт Олександр, Кизименко Валерій. Редактором турніру зі «Своєї гри» виступив Каєнко Олександр, у складі ігрового журі працювали Никифорук Юрій та Гевко Людмила. Розгляд апеляцій здійснювало апеляційне журі у складі Гергардта Олександра, Макади Івана, Селіванова Миколи. Вела турнір - Носко Юлія,

На цьому етапі юні знавці з області грали у "Що? Де? Коли?" за облімпійською системою та у «Свою гру» - у командний та індивідуальний чемпіонати.

У Олімпійському кубку перше місце здобула команда "Дика серцем нірвана" з обласного центру, друге - "Silver" з Малої Виски, а третє "Метеор" з Новоукраїнки. В молодщій групі найсильнішими також виявились кіровоградці - команда "ЗПР", а от другу та третю сходинки посіли гості з Олександрії - команди "Олімп" та "Розум ОК" відповідно.

У "Своїй грі" високий клас також показали кіровоградці. Перше місце у старшій групі посів Попов Володимир (Кіровоград), а "срібло" і "бронза" поїхали до Малої Виски за заслуги Андреєва Андрія та Грузіної Кароліни.

У фінальну п'ятірку також увійшли кіровоградці Пшеничников Кирило та Шевченко Андрій, які посіли відповідно 4 та 5 місця.

У молодшій групі "золото" здобула кіровоградка Шевченко Христина, "срібло" - олександрієць Лукашенко Максим, а "бронзу" - представник Знам’янського району Дордюк Олександр. У п'ятірці кращих також кіровоградець Ліщенко Олександр та маловищанин Перкін Єгор.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!