Кіровоградці можуть оплачувати за дитяче харчування онлайн

26.02.16, 16:00

З 1 січня нинішнього року усі освітні заклади Кіровограда перейшли на безготівкові розрахунки за харчування. Кіровоградці, нащадки яких відвідують школи та дитячі садочки, ламаючи стереотипи, навчаються та успішно справляються з безготівковими розрахунками, витісняючи обіг готівки з навчальних закладів обласного центру.

Перший крок до прозорості системи оплати за харчування зробили в управлінні освіти Кіровоградської міської ради, порадивши усім міським закладам освіти перейти на безготівкові розрахунки - розрахунки лише через банківські установи. Тепер оплатити обіди дошкільнят та школярів можна у банківських відділеннях, терміналах самообслуговування чи через інтернет-банкінг. Лише з початку лютого через рахунки ПриватБанку містяни здійснили більше 5300 платежів за харчування дітей у дитячих садочках обласного центру на загальну суму у майже 826 тис грн. Така система оплати забезпечує прозорість надходження та використання батьківських коштів і унеможливлює нецільове їх використання.

“Ми запропонували найвигідніші умови щодо прийому платежів за харчування у освітніх закладах, а це і дитячі садочки і загальноосвітні школи, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - А найбільша кількість відділень, терміналів самообслуговування та можливість здійснювати оплату цілодобово, що називається в режимі он-лайн, користуючись можливостями інтернет-банку Приват24, надає ПриватБанку, і це поза сумнівами, значні переваги перед конкурентами”.

“Не один рік я користуюсь послугами ПриватБанку, тому оплату за харчування у дитячому садочку через банк сприйняла на ура, - розповідає кіровоградка Світлана Іванова. - Це надзвичайно зручно. По-перше не потрібно носити готівку: то забула віддати, то немає потрібної суми. По-друге я можу оплатити усі рахунки у Приват24 не виходячи з дому, та ще й чітко відслідкувати, за який місяць я сплатила, а за який ні”.


“Найзручніший вид оплати, звичайно через Приват24, - продовжує Олексій Харін. - Якщо Ви ще жодного разу не користувались цим інтернет-банком для оплати платежів - жодних проблем. У будь-якому відділенні ПриватБанку наші співробітники допоможуть розібратись, створити шаблони, за якими дуже зручно, легко та швидко оплачувати не лише за харчування, але й комунальні та інші платежі”.

У Кіровоградській області працює понад 175 банкоматів, 340 терміналів самообслуговування, 58 відділень, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!