Кожен четвертий пенсіонер Кіровоградщини отримує пенсію через ПриватБанк

27.02.16, 16:00

Як свідчить статистика, на Кіровоградщині 299,6 тис осіб отримують пенсію, з яких 72,2 тис відкрили пенсійні рахунки та отримують регулярні грошові виплати на картки ПриватБанку. 6,5 тисяч пенсіонерів області у минулому році відкрили нові пенсійні рахунки у Кіровоградському регіональному управлінні ПриватБанку.

Такі статистичні дані свідчать про високу ступінь довіри до найбільшої банківської установи країни. “Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим, - розповідає керівник Направлення “Просування соціальних програм” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Наталія Титаренко. - Спрощена процедура оформлення пенсійної картки, усі формальності – оформлення документів, передача їх до Пенсійного фонду і т.д. виконують банкіри. Клієнт мусить прийти до відділення лише один раз, щоб забрати банківську картку та підписати договір.

Якщо ви маєте карту ПриватБанку, то звернутись за допомогою ви можете у будь-яке відділення як області, так і держави. Крім того, працівники нашого банку здійснюють доставку пенсійних карток додому тим клієнтам, які обмежені в пересуванні. До речі, ми маємо змогу випустити додаткову карту за дорученням, яке можна отримати у сільраді“. Пенсійне обслуговування - це соціальна програма для ПриватБанку. Випуск та обслуговування картки, отримання виписки про рух коштів - здійснюються безкоштовно. До речі, зняття готівки у всіх банкоматах не лише ПриватБанку, але й інших банків на території України здійснюється без комісій. Якщо ж пенсіонер, крім пенсії, отримає грошову допомогу з Пенсійного фонду, то і її нарахування здійснюються також без комісії.
Власники пенсійних карток ПриватБанку мають змогу обирати, де оплачувати комунальні послуги - у касах відділень, у терміналах самообслуговування чи Приват24 . Наразі, усі комунальні платежі до 2 000 грн на місяць здійснюються без будь-яких комісій. Пенсіонери, які заощаджують, отримають у ПриватБанку найбільших відсоток на залишок коштів на картці та за депозитами. ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують більше 3,5 мільйонів українських пенсіонерів. ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!