​Комуналка за рахунок ПриватБанку - цілком реально

29.02.16, 18:00

Світловодчанин Віталій Тітов та кіровоградка Ольга Тараненко оплатять комунальні послуги за лютий за рахунок ПриватБанку. Саме вони стали переможцями січня акції ПриватБанку та MasterCard і отримали по тисячі гривень кожен на свій картковий рахунок.

“Я не зразу потоваришувала з ПриватБанком, якось довго у нас не складались відносини, - розповідає Ольга Тараненко. - А ось тепер навіть не уявляю, як так довго я могла обходитись без Приват24, відділень, терміналів та банкоматів на кожному кроці. Та все пізнається в порівнянні. ПриватБанк, без сумнівів, найперший та найтехнологічніший. Що з стосується виграшу. Коли прийшло СМС-повідомлення, що я стала переможцем акції, то спершу не повірила. Навіть подумала, що це мабуть або жарт, або якась афера. Лише коли відкрила свій Приват24 і впевнилась, що кошти надійшли на рахунок, зателефонувала та приємно здивувала чоловіка”.

ПриватБанк та MasterCard з 1 листопада по 31 січня 2016 року провели акцію. Учасником акції міг стати кожний клієнт ПриватБанку, якому вже виповнилось 16 років. Для цього слід було зареєструватись на сторінках ПриватБанку (pb.ua/plat) або (promos.privatbank.ua), потім здійснити від 5 комунальних платежіву Приват24 (розділ “Мої платежі”) зі своєї картки MasterCard на загальну суму від 500 грн. Головні переможці отримали подарунки по 1 000 грн кожен на оплату комунальних послуг. Нагадую, що переможцями акції у листопаді стали кіровоградці Олександр Гавриленко і Леонід Пислиця. У грудні раділи від перемоги жителі обласного центру Ігор Шкуренко та Вікторія Півень.


“Я зареєструвався в акції і забув. Аж тут отримаю СМС-повідомлення, що став переможцем, - розповідає кіровоградець Віталій Тітов. - Скажу відверто, не повірив. Не звик я вигравати у акціях. Зразу ж відкрив Приват24 та впевнився. Зразу ж і настрій піднявся і виникло бажання купити гарний подарунок дружині на 8 березня”.

В Приват24 клієнт може самостійно стежити за всіма пересуваннями грошей на своєму картковому рахунку та отримати повний звіт по всіх платежах за надані йому послуги комунальними підприємствами міста. Крім того, здійснення платежів через систему Приват24 набагато зручніше, ніж традиційний спосіб оплати, так як не вимагає наявності ні розрахункових книжок, ні квитанцій. Від впровадження цієї послуги виграють не тільки клієнти, але й місто, оскільки вона дозволяє зробити надходження комунальних платежів від населення більш регулярними, що значно спростить роботу комунальних підприємств.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!