Гендерна рівність – ознака правової держави

02.03.16, 10:00

Сьогодні, 2-го березня, напередодні відзначення Міжнародного Дня прав жінок і миру, в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться День інформації на тему «Гендерна рівність – ознака правової держави». Цього дня в книгозбірні пройдуть різноманітні заходи присвячені темі гендерної рівності.

На усіх бажаючих чекають – слайд-бесіда «Історія жіночого руху», зустріч-діалог з жінками, які обрали для себе «чоловічі» професії «Рівні права – рівні можливості», майстер-клас «Вітальна листівка до 8 Березня». Також до уваги відвідувачів будуть представлені книжкові виставки: «Чоловіки з Марсу – жінки з Венери», «Видатні жінки-художниці», «Гендер у сім’ї, роботі, політиці». Цим самим ми хочемо привернути увагу користувачів до проблем гендерної рівності як в Україні так і у всьому світі. Заходи в бібліотеці відбуватимуться протягом дня.

За додатковою інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва: Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua. тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; тел. 066 9 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!