Кіровоградці стають донорами

18.03.16, 16:00

Після безкоштовного медичного обстеження 12 місцевих жителів у Кіровограді долучилися до всеукраїнської благодійної акції зі збору крові «Допомогти може кожен», ставши донорами-волонтерами. Акція триває до сьогодні, 18 березня, повідомляють організатори.

«Перший день пройшов активно - прийшло 12 людей. Підтримали акцію студенти льотної академії, волонтери обласного Червоного Хреста України та громадської організації «Волонтерський рух першої допомоги». Долучаться ще педагогічний та технічний університети. Завтра чекаємо усіх бажаючих поділитися кров’ю», – наголосив голова регіонального осередку ВМГО «ФРІ» Дмитро Бабак.

Нагадаємо, аби долучитися до акції, треба: заповнити анкету https://goo.gl/1Sp6uS, здати кров у донорському центрі, зробити спільне фото з учасниками або селфі з медсестрою для того, щоб поширити на своїх сторінках в соціальних мережах на зразок айс-бакет-челендж під хештегом #всеукраїнська_акція_донорства або #допомогти_може_кожен.

Прийом крові відбуватиметься в обласній лікарні (просп. Університетський, 2/5) з 10:00 до 12:00. Координатор акції: 066-616-51-28 (Дмитро Бабак). Офіційна сторінка заходу



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!