Кіровоградці шукали засоби профілактики насилля в сім’ї

19.03.16, 14:00

Днями у приміщенні педагогічного університету ім. В. Винниченка відбулася подіумна дискусія «Профілактика та попередження насилля в сім’ї», організована ГО «Територія успіху». До участі в обговореннях було запрошено експертів у галузі права, справ сім’ї та оздоровлення дітей.

Свої думки з приводу означеної теми могли висловити представники громадськості, ЗМІ, студенти та викладачі університету. У ході дискусії окреслили ситуацію із фіксацією випадків насилля у Кіровограді на сьогодні, шляхами їх вирішення, а також обговорили можливі способи запобігання насильства у сім’ї.
Якщо ви знаєте когось, хто потерпає від насильства або самі потребуєте допомоги, фахівці радять не замовчувати проблему, а звертатися за кваліфікованою допомогою. Її можуть надати: дільничий інспектор міліції, кримінальної міліції у справах дітей, спеціалісти центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, управління сім'ї та молоді районної, міської чи обласної держадміністрацій, служби у справах дітей, а також юристи та психологи громадських організацій, які надають допомогу постраждалим від насильства.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!