Олексій Козачинський та Богдан Швець читали дітям

19.03.16, 18:00

Цього тижня у Кіровоградській обласній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка в рамках Національного проекту «Україна читає дітям», відбулася творча зустріч з артистами Кіровоградської обласної філармонії: Козачинським Олексієм та Швецем Богданом. На захід завітали учні початкових класів гімназії ім. Т.Г.Шевченка м. Кіровограда.

Олексій розповів про героїв українських народних казок, які йому подобалися у дитинстві та вплинули на його творчість. Він створив разом з маленькими читачами музичні композиції, які дозволили дітям поринути у світ музики та книги.

Богдан презентував дітям книги з бібліотеки своєї родини, яку почали створювати ще його бабуся з дідусем, показав найулюбленіші книжки: казки братів Грімм та Вільгельма Гауфа, пригоди Джека Лондона та Даніеля Дефо.

Артисти не розлучаються з книжками навіть на гастролях, беруть з собою електронні книги з творами сучасних авторів, але віддають перевагу паперовим виданням.

На завершення заходу діти зробили селфі з Олексієм та Богданом.Година живого невимушеного спілкування з артистами пролетіла дуже швидко. Гумор, танці та музика залишили незабутні враження про зустріч у серцях маленьких читачів бібліотеки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!