Кафе запрошують долучитися до фестивалю «Весняний книговир»

20.03.16, 10:00

Компанія «Імекс-ЛТД» запрошує кіровоградські кафе, піццерії та ресторани до участі у другому книжковому фестивалі-виставці «Весняний книговир», приуроченому до Всесвітнього дня книги та авторського права. Про успішний досвід минулорічної виставки, що проходила 23 квітня 2015 року на площі Героїв Майдану, свідчать численні схвальні відгуки учасників та відвідувачів виставки, широке висвітлення у пресі та Інтернет-виданнях, і не тільки місцевих, а й всеукраїнських.

Цього року організатори планують розширити час та місце проведення «Весняного книговиру». Щоб забезпечити професійне проведення презентацій, круглих столів та інших заходів Оргкомітет пропонує кав'ярням долучитися й підтримати проведення на своїх майданчиках презентацій книг, зустрічей з авторами, автограф-сесій, поетичних і книжкових читань, творчих зустрічей, кінопоказів.

Виставка-ярмарок відбудеться: 22 квітня 2016 року на центральній площі міста – площі Героїв Майдану з 10.00 до 19.00, а також 23-24 квітня 2016 – на площадках кафе, піццерій, ресторанів.

Організатори: Кіровоградська облдержадміністрація Кіровоградська міська рада Видавництво «Імекс-ЛТД» (ініціатор та координатор проекту). Учасниками фестивалю є українські, в т.ч. кіровоградські, видавництва, книжкові магазини, професійні літературні об’єднання, письменники, поети, художники-оформлювачі та всі бажаючі.

- Для кафе це слугуватиме, в першу чергу, рекламою, адже події Фестивалю висвітлюються у ЗМІ, а також можливістю залучення нових відвідувачів, - говорить головний координатор проекту Цимбаліст Ольга.

З усіх питань звертайтесь за телефонами: (0522) 32-17-05, (050) 457 24 24 – приймальня видавництва Імекс-ЛТД (066) 24 456 41 –
Цимбаліст Ольга або за електронною адресою: knygovyr@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!