Школярка із Кущівки - одна з кращих в Україні по трудовому навчанню

27.03.16, 18:00

Учениця школи №30 Олександра Талпа два роки поспіль здобувала перемогу у Всеукраїнській олімпіаді з трудового навчання власним бажанням та зусиллями, під керівництвом творчого та досвідченого педагога Ольги Павлівни Віватенко. Цього року, Олександра знову поїде до Луцька представляти Кіровоградську область на Всеукраїнській олімпіаді.

- Хочется висловити подяку всім, хто приймав участь у підготовці Саши у поїздку та до участі у олімпіаді! Підтримували, та проводили роботу по підготовці до олімпіади всім дружнім колективом школи № 30 на чолі із директором, Тетяною Зуєвою, - пише Шкаленко Анна, помічник-консультант депутата міської ради Кріпак С.В. Саме цей депутат брав беспосередню участь у підготовчому процесі - він профінансува зобов'язання з придбання матеріалів для виконнаня завдань.

Сподіваємось, що цього року дівчині вдастся здобути успіх і черговий раз отримати звання кращої учениці по трудовому навчанню в Україні. Чекаємо з Перемогою! Олімпіада буде проходити у місті Луцьк з 28 по 30 березня.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!