Школа №18 здобула перемогу у конкурсі ЮніорБанку

28.03.16, 12:00

Сучасний телевізор та необхідний спортивний інвентар отримала 18 кіровоградська школа за здобуту перемогу у конкурсі, оголошеному ПриватБанком. За умовами конкурсу слід було підготувати найкреативніше відео-поздоровлення співробітникам Банку до 20-річного ювілею. Усі відео-ролики було розміщено у соцмережах, де бажаючі могли проголосувати за найкращу учнівську роботу.

“Нас з ПриватБанком об’єднує співпраця, дружба та спільне бачення майбутнього нашої країни, коли сьогоднішні школярі, керуючись новітніми технологіями та науковими відкриттями, доведуть усьому світу, що Україна є і буде центром Європи, і у всіх розуміннях цього слова, - розповідає Валентина Приліпко, директор НВО багатопрофільного ліцею фізико-математичної школи ЗОШ І-ІІІ ступенів №18. - Наша співпраця з ЮніорБанком почалася далеко не сьогодні, і впевнена буде тривати і надалі. Завдяки їй ми перші в регіоні впровадили безготівкові розрахунки у школі, позбувшись готівки назавжди. Ми перші в регіоні запроваджуємо систему табелювання, керуючись необхідністю безпеки. Ми перші в Україні виграли новесенький інтерактивний клас - перемогли у конкурсі ЮніорБанку “Клас майбутнього з ЮніорБанком!” і тепер маємо можливість використовувати найсучасніші технології у навчальному процесі. А ще, ми стали переможцями конкурсу ЮніорБанку “School-battle” та отримали грошовий приз”.
Вручення призів пройшло урочисто та цікаво. Учні та вчителі продемонстрували гостям, що вони вже вміло користуються можливостями інтерактивного класу, перетворюючи складні та нудні заняття на цікавий та креативний процес. Он-лайн навчання, створення спеціальних підручників для дистанційного навчання, освоєння міжнародних програм та премога у першому Всеукраїнському LEGO-турнір "FLL" (більше 3 місяців працювали над дослідженням забруднення навколишнього середовища сміттям і пропонували свої шляхи вирішення цієї проблеми, вчилися програмувати та виконувати математичні операції з використанням конструктора Lego MINDSTORMS EV3). Ось далеко не весь перелік усього, чим цікавляться учні 18 школи, чим живе педколектив цього освітнього закладу.
ПриватБанк та ЮніорБанк підримує та навчає талановиту молодь, яка бачить своє майбутнє у становленні високорозвиненої та економічностабільної держави. Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!