Дегустація літературних новинок: книга Ольги Мігель «Сновида»

29.03.16, 10:00

Обласна юнацька бібліотека – це популярне місце спілкування творчої молоді, тож минулого тижня саме там відбулася неформальна зустріч користувачів бібліотеки з кіровоградкою, молодою письменницею, дипломанткою Міжнародного літературного конкурсу романів, п’єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та творів для дітей «Коронація слова» і просто незвичайною дівчиною Ольгою Мігель та хлопцями з гурту «Мораман и Солнечный камыш».

Письменниця розповіла про роман «Сновида», який у 2015 році на конкурсі «Коронація слова» отримав спеціальну відзнаку від Київського Національного Університету Шевченка та демонструвала буктрейлер до книги. Оскільки бібліотеці є багато книг–переможців та дипломантів згаданої премії за декілька років, то вони були представлені на книжковій виставці «Майстри коронованого слова».

Ольга була емоційною в рухах і словах, безпосередньою, відповідала на питання, не соромилася піднімати серйозні теми. Розповідала про проблеми сучасного письменника, пов’язані з виданням книги, про те як знайти свого читача, якими способами в наш час ефективно продавати свій твір.

Також виступила редактор видавництва «Імекс ЛТД» Ольга Цимбаліст, яка розповіла про співпрацю із автором. З її слів, видавництву було легко працювати, адже Ольга Мігель дуже серйозно підійшла до створення книги, сама розробила оформлення, ілюстрації, видавництву залишалося тільки видати книгу. Це говорить про Ольгу, як різносторонню особистість. Крім цього Цимбаліст Ольга анонсувала Книжковий фестиваль «Весняний книговир», який відбудеться 22-24 квітня в Кіровограді на площі Героїв Майдану. На фестивалі також виступатиме Ольга Мігель та інші кіровоградські письменники і громадські діячі




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!