Кіровоградський ліцей №25 отримав спортивний інвентар!

01.04.16, 18:00

Кіровоградський природничо-математичний ліцей - ЗОШ №25 отримав новенький спортивний інвентар від ЮніорБанку. Чудовий приз діти отримали недарма. Креативне відео-поздоровлення ПриватБанку , яке вони самостійно приготували до 20-річчя філії, сподобалось не лише банкірам, але й численим учасникам соцмереж, набравши більше 1 тис голосів та посівши 2 місце.

“Ми отримали чудовий приз від ЮніорБанку, ніби по замовленню, - посміхається Лілія Матяшова, директор Комунального закладу “Навчально-виховного об’єднання ЗОШ І-ІІІ ступенів природничо-математичного ліцею Кіровоградської міської ради”. - Нам так були потрібні і тренувальні мати для спортивної зали, і боксерські перчатки, і скакалки, і ракетки, і м’ячі тощо...Впевнена, що тепер заняття з фізичної культури стануть улюбленими для всіх наших школярів. І ніхто не навіть не подумає пропустити урок)):”

“ЮніорБанк та природничо-математичний ліцей - ЗОШ №25 вже давно стали не лише друзями, але й справжніми партнерами, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Так, саме учні цієї школи стали переможцями конкурсу ЮніорБанку “School-battle” та отримали грошовий приз. Крім того, майже всі школярі ліцею пройшли бізнес-квест у нашому middle-office, неодноразово приймали участь у екскурсіях, вивчаючи роботу Банку зсередини. А ще, саме вони були запрошені на відкриття оновленого middle-office після ремонту та редизайну і брали участь у цікавих майстер-класах в день народження Банку. А на день народження прихотять найщиріші друзі”.
ЮніорБанк ПриватБанку підримує та навчає талановиту молодь, яка бачить своє майбутнє у становленні високорозвиненої та економічностабільної держави. Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!