Три десятки кіровоградців навчилися рятувати життя

06.04.16, 14:00

Днями у коворкінгу «KOWO» відбувся тренінг «Перша медична допомога від Червоного хреста», повідомляють організатори.

- Надання першої медичної допомоги відноситься до тих знань, якими має володіти кожен. Тому сьогодні кожен бажаючий мав змогу навчитися надавати першу медичну допомогу при зупинці серця, пораненнях та опіках. І, що найважливіше, спробувати на практиці застосувати ці навички, – каже один з координаторів заходу та голова ФРІ Кіровоград Бабак Дмитро.

Дуже приємно було бачити велику кількість учасників. Це якнайкраще підтверджує, що ці знання цікаві і актуальні у наш час. Щиро сподіваюсь, що сьогоднішній тренінг допоможе комусь у скрутній ситуації та врятує чиєсь життя, – каже студент льотної академії, заступник голови швидкого реагування «Червоного Хреста» області Раті Кабадзе. Офіційна сторінка заходу https://vk.com/first_aid_fri Координатори акції: 066-616-51-28 (Дмитро), 050-487-09-17 (Дар’я).

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві. ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!