Помічнянські юніори

07.04.16, 10:00

Помічнянські школярі стали справжніми друзями ЮніорБанку ЮнірБанк Кіровоградської філії ПриватБанку та учні Помічнянської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №1 стали не лише справжніми друзями, але й партнерами. Більше 100 учнів цієї школи користуються картками ЮніорБанку та відвідують уроки фінансової грамотності. До дня народження Кіровоградської філії юні банкіри самостійно створили незвичайно креативне, щире та відверте відео-привітання. Ролік отримав підтримку у соцмережах та зайняв 3 місце.

Співробітники ПриватБанку вподобали душевність, дитячу безпосередність та добросердечність відео-роліку, і новесеньке спортивне обладнання “знайшло” своїх героїв у Помічнянській ЗОШ №1.

“Ми зовсім недавно потоваришували з ЮніорБанком, - розповідає Олена Сигида, директор Помічнянської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №1 імені Героя України Є.Березняка Добровеличківської районної державної адміністрації Кіровоградської області. - Але ця дружба щира й відверта, тому ми й вирішили приготувати привітання наших друзів з днем народження. У свою роботу діти вклали частинку своєї душі. Спочатку довго обговорювали концепцію відео-роліку, потім разом писали сценарій, малювали, знімали. Усім хотілося долучитись до творчого процесу”.

“Ми цінуємо кожного школяра, з кожної школи - багаточисельної чи маленької, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Не важливо у великому місті чи в маленькому селі навчаються наші юніори, вони мають бути обізнаними та фінансово грамотними. І наша мета - показати кожній дитині, як працює наш банк, які цікаві заходи проходять у рамках ЮніорБанку, та як можна отримати призи і навіть грошові кошти своїм розумом”.

ЮніорБанк ПриватБанку підримує та навчає талановиту молодь, яка бачить своє майбутнє у становленні високорозвиненої та економічностабільної держави. Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!