Пройдіть тест - і отримайте подарунок!

10.04.16, 14:02

Не секрет, що у Кіровограді, як і у всіх великих містах, існує висока небезпека для пішоходів та велосипедистів у темний (вечірній) час доби з боку водіїв. Додайте до цього недостатнє освітлення вулиць, погану розмітку доріг та відсутність велосипедних доріжок, і отримаєте велику кількість ДТП за участю дітей, молоді, дорослих.

Так як багато дітей вчаться у другу зміну і ще більше молоді активно відвідує спортивні та інші секції після навчання, дана проблема є надзвичайно актуальною. Що з цим робити? Олег Петренко, автор проекту «Видимий – значить живий!» пропонує просту ідею – випускати наклейки, брелоки, нашивки, що відбивають світло фар, і чіпляти їх на дитячий одяг і дитячі рюкзаки. Цю ідею підтримана програма «Активні громадяни» (Active Citizens і профінансувала Британська Рада в Україні.

Партнери проекту у Кіровограді - спортивний клуб «Борець», вело-клуб «Там-де-ми», extreme club «Ekvitas», а також «Прес-клуб реформ». Команда проекту запрошує долучатися до акції всіх зацікавлених у безпеці руху на дорогах!


Ви можете пройти тест і отримати, у разі правильних відповідей, у подарунок сівтло відбиваючу наклейку, брелок, браслет чи інший елемент, який допоможе убезпечити дітей. Наша мета – зменшити кількість ДТП у темну пору доби серед пішоходів та велосипедистів, зокрема, серед дітей та молоді!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!