Загальноукраїнська “зелена” толока!

11.04.16, 14:16

Минулої суботи співробітники усіх відділень Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, разом зі своїми родинами, долучились до грандіозного національного суботника, ініційованого ПриватБанком.

Сонячний весняний день сприяв гарному настрою та надихав на працю. Чистішими стали всі районні центри та селища, де працюють відділення ПриватБанку.

“Вже 12 років поспіль ми запрошуємо наших співробітників, клієнтів, друзів - усіх бажаючих разом зробити наше місто чистішим та зеленішим, - говорить Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку . - Лише ми самі, своєю працею на благо громади, своїм відношенням до рідного міста, зможемо зробити наше місто по справжньому європейським".

Числена сім’я кіровоградских банкірів - майже 150 співробітників разом зі своїми сім’ями, прибирали популярну серед городян зону відпочинку - Парк Космонавтів. Майже 2, 5 тони сміття зібрали, завантажили та вивезли банкіри із паркової зони.

"Міська влада доручила нам навести лад у популярному серед городян парку Космонавтів, - розповідає Олександр Татаренко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Працювали всі на совість - збирали сміття, залишене городянами ще минулої осені. Ми добросовісно не лише ведемо бізнес, але й працюємо. До будь-якої роботи ставимось з відповідальністю. Надзвичайно приємно, що тепер кіровоградці із задоволення будуть проводити вільний час у чистій парковій зоні. Ми ж отримали масу задоволення від колективної праці на свіжому повітрі”.

В цьому році до суботнику ПриватБанку долучились понад 300 співробітників банку та членів їх родин як з обласного так і районних центрів Кіровоградщини. За підсумками "зеленої" ініціативи банку було прибрано 46 міських парків і зон відпочинку, вивезено 6,5 тонн сміття.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!