Безкоштовна кава для поліцейських: Вже у шести кав'ярнях міста!

28.04.16, 18:00

У Кіровограді прийняли присягу дві з половиною сотні нових поліцейських. Минулої осені вони пройшли конкурс, а потім – тривале навчання, і вже заступили на патрулювання. Вони будуть чергувати і вдень, і вночі, тож горнятно міцної запашної кави їм ніяк не завадить!


Щоб дівчатам і хлопцям у новій поліції служилося більш комфортно, та й взагалі для того, щоб їх підтримати, кіровоградська громада за прикладом інших міст започаткувала акцію «Кава для поліцейських». Її принцип такий: хлопці та дівчата поліцейські під час патрулювання можуть зайти на хвильку та пригоститися кавою, щоб підтримувати бадьорий бойовий дух!

Ініціатор акції кіровоградець Максим Гліжинський розповів сайту «Тусовка», що власним коштом надрукував спеціальні наліпки (дивися на фото), які власники будь-якого кафе можуть отримати безкоштовно і причепити у себе на дверях. Друкували наліпки у принт-центрі "Офіс-Майстер".

Першими до акції долучилися кафе « Пельмени-Вареники» та сімейна піцерія «Scorini», а також кафе «Марракеш», кафе "Мокко", какао-бар "Пудінг" та бар "KEX". Кожен заклад сам обирає собі, на який термін діятиме у них акція, а також яку саме каву - еспресо, американо, капучино, какао, - вони запропонують патрульним.

У разі, якщо ваше кафе хоче долучитися до акції, телефонуйте координаторові Кіровоградського прес-клубу Вікторії Талашкевич: 050-321-39-19, і отримуйте наліпку! Вона досить велика, біля 25 см у діаметрі, тож її буде гарно видно, як перехожим, так і водіям в авто. Рекомендуємо чіпляти її на двері або вікно.

Чудовий сюжет про акцію зняло кіровоградське телебачення - репортаж у програмі "День за днем":



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!