Сьомий Єврофестиваль сколихнув Новоукраїнку!

10.05.16, 18:00

Напередодні Дня Перемоги - вже сьомий рік поспіль, - у місті Новоукраїнка пройшов районний фестиваль європейських країн "Крокуємо до Європи", який організовує та проводить керівник євроклубу "Веселка", вчитель англійської мови Людмила Талашкевич.

На фестиваль зібралися команди школярів не тільки районного центру (загальноосвітніх шкіл № 3,4,6 та 8, а також гімназії №7), але й учасники із інших містечок та сіл Новоукраїнщини - із Рівнянської школи №2, Мар'янопільського НВК, Малопомічнянської та Воронівської шкіл. Всі вони надзвичайно креативно представили такі країни Європейського Союзу, а саме Італію, Іспанію, Австрію, Фінляндію, Великобританію, Ірландію, а також Україну та Білорусію.
Діти співали, танцювали, грали на сцені, як справжні професіонали, викликаючи справжній шквал почуттів у глядачів. Використання таких сучасних інформаційно-комунікайних технологій, як презентації, ролики, кліпи, робили виступи яскравими та емоційними. Під час фестивалю діти брали участь у вікторині про країни Європи. А ще - мали змогу взяти участь у Ярмарку смаколиків, який проводили учасники проекту Здорове харчування - цікаве спілкування та долучилися до збору коштів для обласної дитячої лікарні.

Нагороджували учасників фестивалю голова Новоукраїнської районної державної адміністрації Самойленко Віктор Володимирович, Новоукраїнський міський голова Корінний Олександр Олександрович та заступник голови Новоукраїнської районної ради Талашкевич Олег Михайлович.

-
Ми дуже вдячні Новоукраїнській районній раді і особисто голові районної ради Савенко Валерію Анатолійовичу, Новоукраїнському міському голові Корінному Олександру Олександровичу та депутатському корпусу за чудові кубки, грамоти та подарунки; приватному підприємцю Данілову Олександру Вікторовичу за смачну випічку! - говорить керівник проекту Людмила Талашкевич.

Також важливий внесок у підтримку заходу зробили відділ освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації та методичний кабінет, Новоукраїнський районний центр дитячої та юнацької творчості "Зоріт", центральна районна бібліотека для дорослих, Палац культури "Ювілейний".

- Особлива подяка благодійному фонду "Здоров'я жінки і планування сім'ї" за солодощі та цінні матеріали по репродуктивному здоров'ю для молоді. І, звичайно ж, нашій талановитій, розумній молоді та їх наставникам вчителям - енергійним, фантастичним модераторам та організаторам!, - пише пані Людмила.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!