Травневі свята кіровоградська "Зміна" святкувала у Львові

12.05.16, 12:00

Днями львів’яни гостинно зустріли кіровоградський народний художній колектив оркестр духових інструментів „Зміна” (художній керівник – О. Ніщеменко) нашого обласного центру дитячої та юнацької творчості. Саме у Львові зібрав дружні колективи із різних міст Всеукраїнський Фестиваль духових оркестрів та мажореток „Королівський лев” (загалом було понад 300 учасників!).

Проект фестивалю реалізували ГО „Королівський Лев” та партнери: ЛДШМ №5, духовий оркестр „Львівські фанфари”, мажоретки „Феєрія” за підтримки Львівської міської ради. Передсвяткове дійство розпочалось у центрі міста урочистою ходою учасників фестивалю, яка була присвячена Дню Міста Лева.
Продовження заходів відбулось на мальовничій площі перед кінопалацом ім. О. Довженка. Під час яскравого, багаточасового та незабутнього виступу духових оркестрів та мажореток художні колективи продемонстрували свою високу майстерність інструментального виконавства та переконали глядачів, що духова музика – це завжди сучасно та актуально. За активну участь у І Всеукраїнському фестивалі духових оркестрів та мажореток „Королівський лев” оркестр „Зміна” був нагороджений грамотою організаторів заходу та подякою голови Сихівської районної адміністрації. Художній керівник „Зміни” – Олександр Ніщеменко, педагогічний та учнівський колективи оркестру висловлюють щиру вдячність Директору фестивалю Андріяну Леськів та голові ГО „Королівський Лев” Ірині Леськів за багаторічну дружбу, гостинність та створений комфорт протягом фестивалю.

Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!