Країна дитинства назвала ансамбль "Час пік" кращим!

28.05.16, 18:00

Минулого тижня народний художній колектив ансамбль сучасної хореографії “Час Пік” (художній керівник – Відмінник освіти України І. Мурована, керівник – О. Чернова) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості завітав до гостинного міста Дніпропетровська.

Там, у рамках Третього Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості “Яскрава країна дитинства – 2016” відбувся конкурс у двох номінаціях. Наш кіровоградський ансамбль “Час Пік” взяв участь у профільній номінації - “Сучасна хореографія. Ансамблі”.

На одній сцені змагались хореографічні колективи з міст Дніпропетровська, Запоріжжя, Кіровограду, Кривого Рогу, Миколаєва та Павлограда. Виступи дітей оцінювало компетентне журі, яке очолював голова журі – Вадим Сабодаш, викладач Київської муніципальної академії танцю ім. С. Лифаря, завідувач кафедри народної хореографії Європейського Університету.

За динамічність, емоційність та оригінальність хореографічних композицій ансамбль “Час Пік” отримав найвищі оцінки серед решти учасників та нагороджений Дипломом лауреата ІІ ступеня. Кожен учасник колективу отримав на згадку приємний подарунок та солодощі. Варто зауважити, що згідно одноголосного рішення суддів, Гран-прі номінації та перше місце було вирішено нікому не присуджувати.

Приємними відгуками та високою оцінкою була відзначена робота Ірини Мурованої, у якості художнього керівника ансамблю сучасної хореографії “Час Пік”. За високі професійні досягнення, сумлінну працю і вагомий внесок у розвиток дитячої творчості Ірину Володимирівну також нагородили подякою від оргкомітету фестивалю. Гарний настрій та приємні враження юні таланти закріпили під час насиченої екскурсії мальовничими вулицями та визначними місцями Дніпропетровська.

Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!