Вікторія Талашкевич розповіла киянам про Великодній Благодійний Аукціон

04.06.16, 12:00

"Український Форум Благодійників" час від часу проводить у Києві майстер-класи і сесію запитань-відповідей для представників сектору у форматі peer learning (англ. вчимося від колег) у рамках своєї програми «НА, ВЧИСЬ».

Днями під час такої зустрічі йшла мова про благодійні аукціони – популярний інструмент фандрейзингу. Підготовка благодійного аукціону - доволі складний процес, але його успішне проведення може стати яскравою та корисною подією, особливо за умови вдалого розпродажу. Про тонкощі та нюанси організації цих заходів учасники зустрічі дізнавалися від практиків.
Про Великодній Благодійний Аукціон, який з 2009-го року проводиться навесні у Кіровограді, розповідала Вікторія Талашкевич - керівник громадської організації "Прес-клуб реформ", спів-засновник веб-сайту "Тусовка", майстер-фасилітатор за програмою "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні, технічний радник програми tech2empower "Жіночого Альянсу за Поширення Знань" (США), випускниця програми "Українська Школа Політичних Студій" та програми "John Smith Fellowship" (Великобританія).

Також були цікаві виступи, під час яких йшлося про благодійні аукціони в Hilton Kyiv, про благодійний онлайн аукціон побачень, що його проводить фонд "Заради дітей України", про тихі аукціони від Галереї сучасного мистецтва Українського католицького університету. Більше про заходи Українського Форуму Благодійників дізнавайтеся на їхній сторінці у Фейсбуці



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!