Тридцять п’ять юних поетів об'єднали свої вірші у збірку

17.06.16, 18:00

Сьогодні, 17 червня, відбулася презентація збірки поетів-аматорів, учнів професійно-технічних навчальних закладів області «Борітеся - поборете!». Збірка об’єднала творчі здобутки тридцяти п’яти юних поетів - учнів та представників професійно-технічних навчальних закладів області.

Організатором видання збірки та її презентації виступив Кіровоградський державний будинок художньої та технічної творчості.

Героїко-патріотична тематика, висока гордість і любов до воїнів, які захищають рідну Україну, біль за полеглих у антитерористичній операції на Сході країни – ось основні теми, що висвітлює книга. Сьогодення диктує юним аматорам поетичного слова таку тематику заради майбутнього, яке їм будувати і відстоювати.

В рамках презентації поети–аматори Кіровоградської області читали свої поезії, які увійшли до збірки та поза нею, розповідали про те, що надихнуло їх до написання цих віршів, ділилися планами на майбутнє.

Також під час заходу виступила дипломантка Всеукраїнського конкурсу естрадної пісні - Богдана Куницька (конкурс проходив 9-10 червня 2016 року у місті Кам’янець-Подільський).

Зі словами підтримки до молодих письменників звернулася Савенко Лариса Миколаївна, директор Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва. Адже бібліотека виступила партнером проведеного заходу. В своєму виступі Лариса Миколаївна схвально оцінила вірші юних поетів і побажала їм творчих злетів та розвитку їх письменницького таланту. Також вона запросила молодь на засідання молодіжного літературного клубу «Ліра», що діє на базі бібліотеки, адже це дає змогу поспілкуватися з авторитетними письменниками Кіровоградщини та отримати професійну оцінку та пораду щодо власної творчості.

Ольга Миколаївна Коптєва, директор Кіровоградського державного будинку художньої та технічної творчості, побажала всім учасникам творчого натхнення та анонсувала вихід наступної збірки поезій учнів професійно-технічних навчальних закладів області. Наприкінці заходу усі молоді поети отримали авторські примірники збірки «Борітеся - поборете!».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!