«Зірка» зіграла проти «Черкаського Дніпра».

28.06.16, 16:00

Сьогодні кіровоградська «Зірка» в рамках підготовки до сезону в Прем’єр-лізі провела другий товариський матч. Цього разу в Черкасах проти місцевого «Черкаського Дніпра».

На початку поєдинку більше часу м’ячем володіли саме господарі поля, але підопічні Сергія Лавриненка провели кілька небезпечних контрвипадів з ударами по воротах. Надалі ж гості перехопили ініціативу повністю та отримали змогу відзначитися зі штрафного удару, але не судилося. У середині першого тайму черкащани перехопили м’яч та провели небезпечну атаку, але, на щастя, наші захисники заблокували удар Юрія Бушмана.

А на 22-й хвилині новачок нашої Артем Сітало отримав м’яч перед штрафним майданчиком і з другої спроби обіграв воротаря «Черкаського Дніпра», відзначившись забитим м’ячем – 0:1. Не минуло й десяти хвилин, як тезка Сітала Щедрий скористався помилкою захисника «Дніпра» при пасові своєму голкіперу, перехопив м’яч і забив другий гол – 0:2. Після цього «Зірка» ніби віддала ініціативу господарям, ті контролювали м’яч, але до небезпеки біля воріт кіровоградців справа так і не дійшла.

У другому таймі в складі «Черкаського Дніпра» вийшли одинадцять інших гравців. І черкащани продовжували володіти перевагою у володінні м’ячем, та кіровоградці часто вибігали в контратаки. Утім, усередині другого тайму Руслан Качур скористався помилкою захисту «Зірки» та переграв нашого новачка Геннадія Ганєва, що захищав ворота у другому таймі – 1:2. Згодом, підопічні Ігоря Столовицького ще двічі потурбували нашого голкіпера ударами зі стандартів, та Геннадій Ганєв із загрозами впорався.

Тож, кіровоградська «Зірка» здобуває другу перемогу в другому товариському матчі першого передсезонного збору. Цього разу з рахунком 2:1.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!