Інноваційний Освітянин Кіровоградщини: Призи переможцям вручено!

02.07.16, 12:00

Днями у Прес-клубі реформ Маргарита Калюжна, сертифікований учитель-експерт Microsoft, вчитель НВК Кіровоградський колегіум, підвела підсумки конкурсу «Інноваційний Освітянин Кіровоградщини». Головна мета конкурсу - поширення успішних практик впровадження новітніх технологій в освітню діяльність вчителями навчальних закладів міста Кіровограда та Кіровоградської області.

Інноваційний Освітянин Кіровоградщини: Призи переможцям вручено!
Інноваційний Освітянин Кіровоградщини: Призи переможцям вручено!
Конкурс тривав протягом квітня-червня 2016 року. Протягом цього часу учасники представили різноманітні активності за допомогою інструментів Sway, OneNote, OfficeMix на порталі http://education.microsoft.com На конкурс надійшло 29 заявок від освітян міста та регіону, до фіналу дійшли 16 учасників. Кожен з них отримав сертифікат участі у конкурсі від MicrosoftУкраїна.

Роботи оцінювалися за критеріями програми 21stCenturyLearningDesignhttp://bit.ly/1zhN511

- Співробітництво. Якою мірою навчальна діяльність вимагає від учнів вміння співпрацювати, домовлятися з іншими, щоб досягти сталого рішення, що формує зміст, процес та продукт їх співпраці? Чи була їх робота взаємозалежною?

- Побудовазнань і критичне мислення. Якою мірою навчальна діяльність стимулює учнів конструювати і застосовувати знання, а також в тому, що знання міждисциплінарні?

- Саморегулювання. Якою мірою навчальна діяльність передбачає можливість перегляду учнями своєї роботи на основі відгуків?

- Реальневирішенняпроблем іінновації. Якою мірою навчальна діяльність співвідноситься з реальними глобальними проблемами і в який інноваційний спосіб пропонується її вирішити?

- ВикористанняІКТ длявивчення. Якою мірою навчальна діяльність підтримує будівництво знань за допомогою ІКТ?

- Комунікативність. Якою мірою навчальна діяльність використовується для створення послідовного повідомлення для конкретної аудиторії?

До складу журі увійшли:

Роман Рудюк, керівник освітніх програм MicrosoftУкраїна

Артур Кочарян, керівник програми «Партнерство в навчанні»

Маргарита Калюжна, сертифікований учитель-експерт Microsoft

Переможці:

І місце і смартфон – Юлія Харитонова, учитель комунального закладу Навчально-виховне об'єднання Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №1 Дитячий юнацький центр "Перлинка". Робота Рослини-хижаки https://sway.com/FSdh0xyASLn0AOQ4

ІІ місце і смартфон – Людмила Бойко, учитель комунального закладу " Навчально-виховне об'єднання №6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області. Робота Прапор – характер нації https://sway.com/CGsYpKG8Io3lSqIW

ІІІ місце і смартфон – Аріна Стороженко, учитель Олександрійського професійно-технічного училища №17. Робота Майстер функцій https://education.microsoft.com/Story/SkypeLesson?token=LcJ3P

Вітаємо переможців і усіх учасників. Бажаємо творчості і миру! Конкурс проводиться за підтримки Інституту модернізації змісту освіти МОН України, Академії інноваційного розвитку освіти, управління освіти, науки, молоді і спорту Кіровоградської облдержадміністрації та управління освіти Кіровоградської міської ради.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!