Суботній день для активних дівчат пройшов у навчанні

05.07.16, 12:00

Перший крок до успіху зробили три десятки дівчат, які перемогли в однойменному конкурсі від "Українського Жіночого Фонду" і приїхали до Києва.

Український Жіночий Фонд вже багато років поспіль впроваджує унікальну програму розвитку молодіжного жіночого лідерства «Перший крок до успіху». Кожного року заявки на конкурс подають близько сотні дівчат з усіх куточків України. Кращі з дівчат стають учасницями довготривалої програми. Це по-справжньому небайдужі, неординарні дівчата, яких об’єднує могутня енергія творити добро, бажання нести користь своїм громадам, своїй країні.

Під час занять у Києві навчальний блок за програмою #tech2empower провела для дівчат координатор Кіровоградського прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич. Говорили про цифрову стратегію для організації, про storytelling, про кращі практики використання Facebook & Twitter, про інструменти для візуалізації контенту, тощо.

"Сьогодні молоді, як ніколи необхідна впевненість у завтрашньому дні, надія на краще, відчуття причетності до великих звершень та реальні дії для маленьких, але дуже важливих змін. Більшість учасниць програми доводять власними справами, особистою позицією, спільними проектами своє прагнення будувати кращу державу" йдеться на сайті проекту




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!