Де зебра?!

06.07.16, 16:00

Вчора, 5 липня, колектив газети «Кіровоградська правда» провів флешмоб – намалював крейдою два пішохідних переходи по вулиці Тараса Карпи (Тімірязєва) прямо перед міською радою, пише "Кіровоградська правда". Таким чином медійники вимагали у міської влади звернути увагу на відсутність дорожньої розмітки, у першу чергу пішохідних переходів, і виправити становище.

фото - www.pravda-kr.com.ua
фото - www.pravda-kr.com.ua
– Сьогодні у Кіровограді перед обласною прокуратурою сталася аварія – автомобіль збив жінку на пішохідному переході. Але той перехід є тільки теоретично. Фактично розмітки не видно. Це вже переповнило наше редакційне терпіння. Ми неодноразово робили інформаційні запити на міську раду і в службу ДАІ з питанням, коли ж все-таки у Кіровограді нанесуть розмітки. Чіткої відповіді ми так і не отримали. Цим флешмобом ми вирішили показати владі, що дорожні розмітки для пішоходів і водіїв дуже потрібні, бо часто через відсутність розмітки стаються аварії і страждають діти. Ми чекаємо реакції, – сказала головний редактор газети «Кіровоградська правда» Любов Попович.

Долучитися до боротьби проти бездіяльності міської влади журналісти закликають всіх охочих. Публікуйте у соціальних мережах світлини місць, де відсутня дорожня розмітка з хештегом ‪#‎де_зебра‬



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!