Круті квести чекають на молодь!

21.07.16, 18:00

Кожної п’ятниці клієнти ПриватБанку, що на вул.Преображенській, 26/70, з непідробною цікавістю спостерігають за галасливою та веселою юрбою дітей, які намагаються не заважати, бути тихими та врівноваженими, але їм це майже не вдається. Бо як можна залишатися спокійними, коли не тебе чекають неймовірні пригоди та цікавинки!

“Якщо ти проводиш канікули у місті, перечитав уже всі книги, переглянув усі фільми і вже обридли тобі усі інтернет-іграшки )): - ну нудьгуй, бери гарний настрій та іди до нас, - запрошує Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Пройди наш квест, і побачиш, як влаштований справжній банк. Дізнайся, які є банківські сервіси і для чого вони потрібні, розгадай фінансову загадку і весело проведи час”.
Бізнес-Квест - весела гра для дітей 6-17 років, в ході якої потрібно знайти розгадку, подорожуючи по центральному офісу банку в місті. Дитина дізнається все про інноваційні банківські сервіси, навчиться ними користуватися; ознайомиться з банківськими професіями і побачить роботу справжнього банку зсередини.
ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. У нас немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі - екскурсії в відділеннях ПриватБанку, Бізнес-Квести, Бізнес Школа. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансової грамотності, а й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. Пропуском в ЮріорБанк є Карта Юніора, яка випускається за згодою і під контролем батьків. Це справжня платіжна карта, з якою школяр може користуватися “дорослими” банківськими послугами.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!