Можна купувати квитки на матч «Зірка» – «Зоря» (Луганськ)

27.07.16, 18:00

Від середи, 27 липня, розпочинається попередній продаж квитків на матч другого туру Ліги Парі-Матч «Зірка» – «Зоря» (Луганськ).

Цей поєдинок стане першою домашньою грою підопічних Сергія Лавриненка на рідному стадіоні в Прем’єр-лізі. Тому підтримка вболівальників просто необхідна. Приходьте підтримати улюблену команду в матчі з учасником групового етапу Ліги Європи. Вартість квитка – 30 грн.

Всі бажаючі можуть придбати квиток на стадіоні «Зірка» (вул. Гагаріна, 1а, пост охорони адміністративного приміщення стадіону) з 10-ї години.

Окрім того, право безкоштовного входу на стадіон мають діти до 7 років. Також футбольний клуб, додатково випустив безкоштовні квитки, по яким на матч можуть потрапити виключно діти до 14 років. Ці квитки будуть теж доступні в касах стадіону «Зірка».

Окрім того, з четверга любителі футболу зможуть придбати й абонементи на весь сезон 2016/2017 років (а це щонайменше 16 ігор). Вартість абонементу 400 грн.

Нагадаємо, що матч другого туру Ліги Парі-Матч «Зірка» – «Зоря» (Луганськ) відбудеться 30 серпня 2016 року о 19:30 на стадіоні «Зірка».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!