Страхування авто: Захистіть себе від ризиків

27.07.16, 12:00

Пора відпусток та подорожей у розпалі. Подорожі автівкою надають безліч переваг, про які не варто і говорити. А ось що вартує нашої уваги - надійність, гарантований захист та фінансова підтримка у непередбачуваних ситуаціях.

Кіровоградська філія ПриватБанку та страхова група ТАС пропонує не забувати про обов’язкове страхування вашої автіки (ОСЦПВ ), яке допоможе захистити себе і свою сім’ю від значних фінансових ризиків. Наявність автоцивілки – це не тільки гарантія того, що в разі ДТП страхова компанія відшкодує збитки потерпілій (третій) стороні, але й обов'язок водія, зафіксований в Правилах дорожнього руху. Крім того, важливе місце займає і соціальна відповідальність - впевненість у тому, що людині, яка постраждає з Вашої вини, будуть компенсовані усі витрати.

“З 1 липня цього року Кіровоградська філія ПриватБанку пропонує оформити поліси автострахування страхової групи ТАС, - розповідає Олексій Харін, керівик Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Лише за 5 хвилин можна оформити договір у будь-якому відділенні ПриватБанку, або в режимі он-лайн - в Приват24 чи на сайті ПриватБанку. Швидко, зручно та надійно”. При оформленні в Приват24 або на pb.ua ПриватБанк гарантує безкоштовну доставку поліса в зручний для клієнта і час, і місце.

“У цьому році я придбав автоцивілку у своєму відділенні ПриватБанку - визначальну роль зіграли репутація банку та страхової компанії, їх надійність, - ділиться кіровоградець Олександр Ратушний. - Приємно радує те, що клієнти мають змогу обирати вид полісу і за ціною. При оформленні поліса ТАС є можливість оформити дешевший поліс "впевнений водій". Різниця між стандартом - франшиза 1000 (частина збитку, що не виплачується (утримувана) страховою компанією при настанні страхового випадку (події). За рахунок цього, впевненому водію поліс коштуватиме трішки дешевше. А можна обрати поліс із франшизою 0,00 грн, коли ти - водій-початківець”

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам найбільш конкурентні умови по страхуванню полісів ОСЦПВ. До того ж Банк співпрацює тільки зі стабільними і надійними страховими компаніями. При оформленні поліса ОСЦПВ в ПриватБанку клієнти мають можливість самостійно стежити за всіма своїми страховками через Приват24, а в наступному році отримати знижки до 10%. Крім того, усі водії -пенсіонери мають 50% знижку. Звичайно, є компанії, де поліс ОСЦПВ може бути дешевше, але дешевше не завжди означає надійно. Тільки за цей рік більше п'яти страхових компаній припинили свою діяльність на страховому ринку через неплатоспроможність. Компанії-партнери ПриватБанку виплачували відшкодування завжди, вчасно та всім клієнтам.

ОСЦПВ (Автоцивілка) - обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності власників транспортних засобів. Страхуючи цивільну відповідальність автовласника, відшкодовують витрати, завдані третім особам, в процесі експлуатації транспортного засобу. СГ «ТАС» — універсальний страховик, що пропонує споживачам більше 80 страхових продуктів за різними видами добровільного та обов’язкового страхування. Продукти сформовані в комплексні страхові програми, відповідно до яких кожен клієнт — юридична або фізична особа — може застрахувати свої ризики як окремо, так і в комплексі. Компанія має ліцензії Держфінпослуг України на здійснення 32 видів страхування, з них 18 — у формі добровільного, і 14 — у формі обов'язкового. Нині СГ «ТАС» є одним з лідерів ринку за страховими виплатами. Передовий менеджмент, сучасні методи ведення бізнесу, нові технології та професійний колектив гарантують упевненість у майбутньому, захист та спокій нашим клієнтам.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!