Банківська картка із фото свого підприємства або логотипом? Чому б і ні

30.07.16, 12:00

ПриватБанк пропонує жителям Кіровоградщини отримувати заробітну плату на картки, виготовлені за власним дизайном - з зображенням свого підприємства чи з його логотипом тощо. Як повідомили у прес-службі, ще в грудні 2013 року ПриватБанк вперше в Україні почав випуск карток з індивідуальним дизайном.

Кожен клієнт може обрати для себе дизайн із галереї ПриватБанку, або замовити карту за власним дизайном. Чому б не поповнити галерею дизайнів карток ПриватБанку карткою з логотипом або фото кіровоградських підприємств, організацій чи установ, які мають чим пишатися і бажають розповісти про себе всій Україні.

Такий вигляд могла б мати картка викладачів/студентів педуніверситету
Такий вигляд могла б мати картка викладачів/студентів педуніверситету
“Ми пропонуємо нашим клієнтам унікальну послугу - зароплатні картки з індивідуальним дизайном, - розповідає Олена Корж, керівник Направлення по залученню та реалізації зарплатних проектів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Уявіть на хвилинку, який чудовий дизайн могла б мати банківська картка для співробітників вашого підприємства, вона була б пізнавана усіма. Наприклад, із зображенням вашого підприємства чи його логотипу. Тут вже наскільки працює ваша фантазія чи бажання прорекламувати підприємство, виробництво, продукцію тощо”.

Дизайн таких карток можна створювати самостійно. Картка з індивідуальним дизайном має всі переваги звичайної зарплатної картки. Знімати готівку можна без комісій через будь-який банкомат на території України, отримувати бонуси до 20% за покупки в мережі “Бонус Плюс”, оплата покупок у магазинах України, за кордоном та в Інтернеті, користування інтернет-банкінгом Приват24 тощо. Щоб стати щасливим власником картки із індивідуальним дизайном, достатньо оформити зарплатний проект у ПриватБанку. До речі, 27% всіх комерційних та 62% бюджетних організацій Кіровоградщини, отримують заробітну плату у ПриватБанку. Всього ПриватБанк обслуговує понад 1900 підприємств та організації усіх форм власності.

Такий дизайн картки уже існує
Такий дизайн картки уже існує
На сьогоднішній день більше 94 тис жителів області (10% всієї кількості наявного населення області на 1 травня 2016р.) з задоволенням користуються зарплатними картками та послугами найбільшого та найтехнологічнішого в державі Банку. ПриватБанк є лідером українського ринку. За даними дослідження ринку банківських послуг для фізичних осіб, проведеного компанією GFK Ukraine у четвертому кварталі 2015 року, послугами ПриватБанку користуються 48,4% клієтів банків, а для кожного третього українця (39,3% опитаних) ПриватБанк є основним банком. Частка корпоративних клієнтів, які користуються послугами ПриватБанку, становить 42,6%.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!