Нові інструменти, нові контакти, враження та цілі

11.08.16, 16:00

Тренінг для представників третього сектору Кіровоградської області провели у місті Кропивницький експерти громадської організації «Територія успіху». Запрошували всіх, хто маєте активну громадянську позицію та хоче висловити її у вигляді суспільно корисного проекту, спрямованого на розбудову демократії в місті та області.

Учасники тренінгу
Учасники тренінгу
Бажаючих взяти участь у заході було так багато, що довелося запланувати на 2-ге вересня (слідкуйте за анонсами!) ще один тренінг. Під час заняття у всіх учасників була можливість дослухатися до експертних порад щодо оформлення проекту згідно вимогам донорів, формування бюджету проектів та способів актуалізації для донора саме вашої ідеї серед інших заяв.

Під час тренінгу також пройшла презентація другого етапу конкурсу міні-ґрантів серед регіональних організацій в рамках всеукраїнського проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні та під загальноукраїнським адмініструванням ГО Центр “Жіночі перспективи” (Львів). Зокрема, всі учасники зібрання могли безпосередньо поспілкуватися із лауреатами конкурсу у першому етапі (2015 року) та дізнатися про їхній успішний досвід реалізації власних ідей завдяки участі у програмі.

Інга Дуднік
Інга Дуднік
З питань участі у наступному тренінгу звертайтеся до менеджера проекту: 0509756917, Інга Дуднік (на фото!). Слідкуйте за новинами на сайті ГО «Територія успіху».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!