​Дошкільнята подарували патрульним жовто-блакитні обереги у вигляді символа миру

19.08.16, 14:00

Вчора, у рамках місячника безпеки дорожнього руху охоронці порядку завітали до двох із дошкільних закладів міста - " Казкового" i "Незабудки". Інспектори розповіли дітям про основні правила дорожнього руху. Нагадали охоронці порядку і про десять основних правил безпечної поведінки, серед яких: обережно поводитися із незнайомими предметами, зберігати в таємниці інформацію про цінні речі вдома, не розмовляти із незнайомими людьми та не залишати без нагляду особисті речі.

Найменші учасники дорожнього руху за традицією ознайомилися із амуніцією та службовою машиною. Діти із радістю приміряли бронежилети і разом з вихователями ставили цікаві запитання патрульним, щодо особливості роботи в поліції.

«Такі заняття з дітьми дозволяють виховати законослухняних учасників дорожнього руху», - розповідає інспектор Оксана Білоброва.
Наприкінці зустрічі малеча подарувала патрульним поліцейським жовто-блакитні обереги у вигляді голуба, які вони виготовили власноруч. Діти побажали охоронцям порядку доброї вдачі та мирного неба над головою.

З вересня місяця інспектори планують співпрацювати зі школами за новою програмою «Школа та поліція», яка розрахована на 18 уроків з 1-го по 11-й клас.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!