Безпечна мандрівка - для червонозорівських вихованців

01.09.16, 14:00

Напередодні нового навчального року рятувальники запросили до Країни безпеки вихованців дитячого садка №73 «Червона зірочка», що у Кропивницькому.

Впродовж літа фахівці Управління ДСНС Кіровоградщини щотижня відвідували дошкільні навчальні заклади, щоб навчити малят початкових знань з безпеки життєдіяльності. На хлопчиків та дівчаток цього дня чекала акція «Безпечна мандрівка», долучившись до якої діти з легкістю засвоювали навчальний матеріал та могли застосувати нові знання на практиці. Протягом подорожі діти відгадували загадки про небезпеку пожеж та з допомогою ведучої швидко складали літери у слова. Діти активно приймали участь і в рухливих змаганнях - долали перешкоди та рятували друга із «задимленої» кімнати.

Разом з рятувальниками учасники конкурсів навчилися правильно одягати протигаз та дізналися для чого він призначений. Зупинилися фахівці рятувальної справи і на безпеці у побуті – з «чарівної скриньки» дітлахи діставали різноманітні речі на зразок сірників чи кухонного приладдя та розповідали, якими вже дозволяється користуватися, а якими – ні. Також також маленькі учасники акції нагадали телефон Служби порятунку, і дізналися, чому не можна чіпати на вулиці невідомі іграшки.
Окремо дітям розповіли як діяти у разі пожежі. Варто відзначити, що завдяки візиту до садка рятувальників діти краще розуміють поняття безпеки та навчилися як не допускати у житті небезпечних ситуацій. Дітям та вихователям організатори акції залишили застережні листівки, з яких вони зможуть поновити знання, отримані під час подорожі.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!