Міська влада запускає новий сайт

04.09.16, 18:00

В тестовому режимі розпочав працювати новий сайт міської влади. Судячи з того, де наразі розташована тестова версія, розробкою займались наші земляки - компанія «Webinsight».

Подивитись, як саме виглядатиме офіційне інтернет-представництво міської ради, можна за посиланням. До речі, міська рада на новому сайті планує писати про місто Кіровоград, та керувати цим, неперейменованим населеним пунктом.

Якщо "поблукати" розділами сайту, можна знайти багато що цікавого. Наприклад, структуру органів міської влади, що є звичайною картинкою і жодним чином, не дозволяє одразу перейти до розділу, присвяченого потрібному управлінню чи відділу. Або інформацію про відпочинок у місті, що включає Музеї, Парки, Театри та філармонії (множинне число філармоній віднесемо на оптимізм міської влади), Пам'ятки архітектури, Пам'ятники та Туристичні маршрути. Цікаво, що, якщо перейти за цими посиланнями, потрапляєш на сторінки якогось путівника, що викладені прямо у pdf-макеті, разом з номерами сторінок, щоправда, з активними посланнями на веб-адреси закладів. Принагідно зазначимо, що у інтернеті є купа сервісів, які дозволяють безкоштовно розміщувати для перегляду макети журналів, каталогів тощо і для цього робити окремий сайт, власне, не потрібно.

До того ж спортивна частина відпочинку у місті залишилась поза увагою: жодному спортивному закладу чи споруді увагу не приділили. Або може, нам просто не вдалось знайти, де саме.

Крім вищезгаданого "Відпочинку" на головній сторінці заплановані розділи "Тарифи", "Інфраструктура" та "Бізнес", проте, як виглядатимуть ці розділи допоки невідомо, адже вони або пусті, або посилання ведуть знов на головну сторінку. До речі, не дуже зрозумілим є існування підрозділу "Підприємства" у "Інфраструктурі" та окремо "Бізнесу" та що треба робити, щоб вашу справуі ваші контакти безкоштовно рекламував сайт міської ради.

Цікаво виглядають сторінки відділів і управлінь. Ми спеціально зробили скрін зі старого сайту: картинка нижче є активною, тож пересувайте курсор та шукайте відмінності та принципові зміни у зручності користування.

Втім, дуже сподіваємось, що готовий сайт зміниться. Звертайтесь до можновладців.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!